ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών είναι το πιο σημαντικό μέλημα για τους γονείς, από τη στιγμή που θα έρθουν στη ζωή. Από τα πρώτα τους χρόνια, νοιάζεστε για το μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις σπουδές, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την υγεία τους. Στη σημερινή εποχή, οι ανάγκες της σύγχρονης διαβίωσης είναι λογικό να σας οδηγούν στην επιθυμία να τους παρέχετε από τώρα όλα τα εφόδια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Ως γονέας, επιθυμείτε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί σας.

Έχετε προνοήσει όμως για το μέλλον του;

Η εταιρεία μας  μοιράζεται την αγωνία σας για τα πρόσωπα που αγαπάτε πιο πολύ. Τα παιδιά σας. Αναγνωρίζοντας ότι η ευτυχία τους βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί   ένα ξεχωριστό ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εγγυημένο αποταμιευτικό κεφάλαιο που θα εξασφαλίσει το μέλλον τους. Χάρη στον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα γνωστό εξαρχής κεφάλαιο το οποίο θα είναι διαθέσιμο όποτε αυτό χρειαστεί και μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα είστε σε θέση να στηρίξετε τα παιδιά σας σε κάθε μελλοντική τους επιδίωξη.

Για εσάς δε  που προτιμάτε τα σταθερά βήματα και την προσήλωση στον τελικό στόχο, το πρόγραμμα σας  προσφέρει το πλεονέκτημα του εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου. Με αυτόν τον τρόπο το κεφάλαιό σας έχει σταθερή και εξασφαλισμένη απόδοση. Παράλληλα, μπορείτε να γνωρίζετε κάθε στιγμή το ακριβές ποσό που έχετε συγκεντρώσει.

Επιλέγοντας ένα από τα Προγράμματα για το Παιδί έχετε

 Την εξασφάλιση ενός ποσού για το παιδί τη στιγμή ακριβώς που θα το έχει ανάγκη.
Τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας του παιδιού και του μέλλοντός του από ότι κι αν συμβεί.
Εγγυημένη αποταμίευση
Οικονομική εξασφάλιση
Απόδοση του καθορισμένου κεφαλαίου στον ασφαλισμένο στη λήξη του προγράμματος.
Άμεση καταβολή των ασφαλίστρων, σε περίπτωση απώλειας ζωής.
Επιπλέον όφελος από τις υπεραποδόσεις.
Δυνατότητα εξαγοράς.
Κάλυψη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Παιδικά Προγράμματα είναι απαραίτητα , αφού καλύπτουν τις ανάγκες ενός παιδιού σε ορισμένα στάδια της ζωής του και δεν επιτρέπουν να σταθούν εμπόδια στο μέλλον του, γεγονότα απρόβλεπτα που μπορεί να ανατρέψουν την καθημερινότητα (π.χ. ατυχία στη δουλειά, οικονομική κρίση, κάποια ασθένεια, ένα μοιραίο γεγονός ή ένα άτυχο περιστατικό).

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.