ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Η LANCA INSURANCE δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσα από ένα δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Το δίκτυο της έχει κόμβους σε πολλά κεντρικά σημεία της Ελλάδας αλλά και σε μικρότερες περιοχές για να είναι άμεσα προσβάσιμη από περισσότερα άτομα και είναι σε συνεχή διεύρυνση προσπαθώντας να καλύψει συνεχώς όλο και περισσότερες περιοχές.

Το δίκτυο της Lanca

aitoloakarnania

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αγρίνιο
Αιτωλικό
Αμφιλοχία
Αστακός
Θέρμο
Κατούνα
Ματαράγκα
Μεσολόγγι
Ναύπακτος

map_greece_aitolo

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα
Αίγιο
Αμαλιάδα
Άμφισσα
Άργος
Άρτα
Βασιλική
Γαστούνη
Ζάκυνθος
Ηγουμενίτσα
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιτέα
Ιωάννινα
Καρπενήσι
Κατερίνη
Κάτω Αχαΐα
Κιάτο
Κόρινθος
Λαύριο
Λειβαδιά
Λευκάδα
Λεχαινά
Ναύπλιο
Νυδρί
Ξυλόκαστρο
Παραμυθιά
Πάτρα
Πύργος
Ρόδος

hand

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις μια επαγγελματική σταδιοδρομία και υψηλές αμοιβές, την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας σε όλο το φάσμα των εργασιών μας, στηρίζοντας τον συνεργάτη καθημερινά σ’όλα τα θέματα που θα αντιμετωπίσει.

Δυνατότητα συνεργασίας

Η εταιρεία μας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία καριέρας για κάθε επαγγελματία Διαμεσολαβητή Ασφάλισης. Με επένδυση στο εξειδικευμένο προσωπικό μας και την τεχνολογία, προσφέρουμε δυναμικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, και λειτουργούμε ως μοχλός ανάπτυξης. Μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε βοηθάμε κάθε Συνεργάτη μας να επικεντρωθεί στην ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρει και στην διεύρυνση του πελατολογίου του.

.

Προσφέρουμε εργαλεία ανάπτυξης και ποιοτικής διαχείρισης των πελατών σας

Ευελιξία και άρτια οργάνωση

Πλήρη υποστήριξη μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας

Χωροταξική Υποστήριξη – Γραφεία

Μηχανογραφική Υποστήριξη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη Πωλήσεων

Τεχνική Ανάλυση Μεγάλων Κινδύνων

Υποστήριξη Οργάνωσης και Διεκπεραίωσης

Εκπαίδευση στους Ειδικούς Κινδύνους

Διαρκή ενημέρωση και συμβουλές που σχετίζονται με το επάγγελμα και την αγορά

Ειδικές ενημερωτικές ημερίδες σε συνεργάτες – ομάδες πελατών

Διαγωνισμούς πωλήσεων σε όλους τους κλάδους

Άμεση ανταπόκριση σε ζητήματα προσφορών

Εκπαιδεύσεις για δημιουργία δικτύων συνεργατών

Σύντομη διεκπεραίωση των αποζημιώσεων

Ανταγωνιστικές αμοιβές

Επιπλέον κίνητρα και bonus

Ανταμοιβή βάσει της ποιότητας της συνεργασίας

Ο συνεργάτης θα πρέπει

Να έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος (απόφοιτος λυκείου και να μην υπάρχουν νομικές ευθύνες σχετικές με το επάγγελμα)

Να είναι φερέγγυος και να μην έχει οικονομικές εκκρεμότητες (δυσμενή στοιχεία)

Να ενημερώνει άμεσα την Εταιρία για ανάγκες και τάσεις της αγοράς

Να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες της εταιρείας

Να ακολουθεί τους κανόνες και οδηγίες της εταιρίας και τους κώδικες δεοντολογίας της αγοράς

Να έχει όραμα και φιλοδοξίες για μια σημαντική καριέρα στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς

Δείτε αυτό

Σας ενδιαφέρει

Οι καταναλωτές καθημερινά παραπλανούνται από προσφορές και διαφημίσεις, για μεγάλες παροχές και φθηνά ασφάλιστρα, για ασφάλιση που συνοδεύεται από εντυπωσιακά δώρα, για ειδικά πρωτοποριακά προγράμματα υγείας με εξαϋλωμένο κόστος, ακόμη και δωρεάν ασφάλιση προσφέρετε, σαν συνοδευτική παροχή, στην αγορά άλλων προϊόντων.

Οι προσφορές γίνονται από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, τράπεζες, πιστωτικές κάρτες, ταχυδρομεία, κλινικές, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εταιρείες εκδόσεως κοινοχρήστων, πολυκαταστήματα, πρακτορεία προ-πο ,ή από άτομα τα οποία στερούνται άδειες ασκήσεως επαγγέλματος (δημόσιοι υπάλληλοι κ.λπ) σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες ή ασφαλιστικά γραφεία, μερικές από τις οποίες προσφέρουν μέσω διαδικτύου χαμηλότερο κόστος, κυρίως στην ασφάλιση αυτοκινήτου, δυσφημίζοντας τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, τους συνεργάτες τους δηλαδή, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι αυτοί ευθύνονται για το υψηλό κόστος.

Σε όλες τις αναπτυγμένες ασφαλιστικά χώρες, ασφάλεια μπορεί να αγοράσει κάποιος, είτε από τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, είτε απ’ ευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία, είτε μέσα από τα λεγόμενα εναλλακτικά δίκτυα. Η ιδιωτική ασφάλιση στις χώρες αυτές , δεν βασίζεται σε αυτά, στηρίζεται στη Διαμεσολάβηση, χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ως θεσμός και ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, ο οποίος θεωρείται ο φυσικός υποστηρικτής και σύμβουλος του ασφαλισμένου, προσθέτοντας έτσι αξία στο προϊόν και τις υπηρεσίες μη έχοντας καμιά σχέση με τον μεσάζοντα, που ανεβάζει το κόστος του προϊόντος.

Οι ανταγωνιστικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα στις αγορές επιβάλλουν στον κάθε επαγγελματία Ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να έχει ευελιξία, σφαιρική εικόνα καθώς και πλήρη άποψη στις ανάγκες που διαμορφώνουν οι εποχές, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε ομάδες ανθρώπων οι οποίες απαρτίζουν επαγγέλματα, ταμεία κοινωνικής – επικουρικής ασφάλισης αλλά και μικρές κοινωνίες.

Ως λειτουργός μέσα σε αυτό το σύστημα καλείται πολλές φορές να δημιουργήσει προγράμματα που θα εξασφαλίσουν από απρόβλεπτες καταστάσεις άτομα, οικογένειες, μέλη εταιριών, εταιρίες, ομάδες εργαζομένων ή συλλόγων, δίνοντας λύσεις στις οικονομικές συνέπειες που θα δημιουργήσει κάποιο απροσδόκητο γεγονός.

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε στην λειτουργία της ανεξάρτητης διαμεσολάβησης, με σκοπό την αντικειμενικά σωστή ενημέρωση του πελάτη και την δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων μέσα από το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες μας, να επιλέγουν προγράμματα και καλύψεις από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, καλύπτοντας ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες τόσο σε θέματα προγραμμάτων όσο και την επιλογή ασφαλιστικής εταιρίας.

Το ήθος, η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, κάνει του συνεργάτες μας να αισθάνονται ασφαλείς για το δικό τους χαρτοφυλάκιο όχι μόνο σήμερα που μπορούν και είναι παραγωγικοί, αλλά κυρίως αύριο που είτε από φυσιολογικό είτε από απρόβλεπτο γεγονός καταστούν μη παραγωγικοί.

Θέλοντας να αναβαθμίσουμε το επαγγελματικό περιβάλλον μας, έχουμε την διάθεση να μοιραστούμε με καινούριους συναδέλφους αυτές τις δυνατότητες και προοπτικές – είτε αυτοί είναι ήδη ασφαλιστικοί σύμβουλοί, είτε είναι άτομα φιλόδοξα και ζητούν επαγγελματική προοπτική – με μοναδικό σκοπό την δημιουργία επαγγελματιών.

Στόχος μας είναι να μας επιλέγετε ως τον «Ασφαλιστή» που αξίζει να συνεργάζεστε και να γίνουμε η δική σας εταιρεία για εσάς και τους πελάτες σας, διατηρώντας μία μακρά και εποικοδομητική συνεργασία.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει με νέα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες ποιοτικές και σύγχρονες που θα καλύπτουν τις πραγματικές, σημερινές ανάγκες των ασφαλισμένων μας.

Σας στηρίζουμε για να διευρύνετε το πελατολόγιο σας και να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Καλέστε μας στα

26310 51222

6944 347151