ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το αυτοκίνητο μας είναι πολλά περισσότερα από τέσσερις τροχοί

Είναι το όχημα που μας μεταφέρει εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε όποιο προορισμό επιλέξουμε. Σε αυτό το ταξίδι, η εταιρία μας με το κύρος και την αξιοπιστία της είναι ο πλέον κατάλληλος σύμβουλος για να νιώσετε ασφάλεια.

Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας μένετε ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας. Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να αισθάνεστε ασφαλείς και να νιώθετε σιγουριά για την επιλογή της ασφαλιστικής σας εταιρίας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή στις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Το ιστορικό της οδήγησή σας, η ηλικία σας, ο τύπος του αυτοκινήτου σας, η έδρα του οχήματός σας, οι καλύψεις που επιθυμείται είναι μερικοί από αυτούς. Με τα ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου, η εταιρία μας εγγυάται ότι θα είναι δίπλα σας σε κάθε διαδρομή, έτσι ώστε αν κάτι αναπάντεχο συμβεί, να προσπαθήσει να μετατρέψει την άτυχή σας στιγμή σε μία σύντομη και ανώδυνη εμπειρία.

Η πρόταση μας εστιάζεται σε:

Ποιοτικές και σωστά μελετημένες καλύψεις ασφάλισης.

Δίκαιη και αντικειμενική τιμολόγηση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οδηγού, η οποία είναι βασισμένη σε ενδελεχή επιστημονική μελέτη όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το σωστό ασφάλιστρο ανά περίπτωση.

Επιβράβευση σε ήδη υπάρχοντες πελάτες μας.

Επιβράβευση συνετής οδήγησης χωρίς ατυχήματα μετά τον πρώτο χρόνο, αλλά και για κάθε επιπλέον χρόνο ασφάλισης.

Πολλαπλές επιλογές απαλλαγών στις μικτές ασφαλίσεις.

Επίκαιρα και ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης τα οποία ανταποκρίνονται στα αιτήματα της εποχής.

Φιλοσοφία προγραμμάτων που βασίζεται στο σεβασμό του κάθε ασφαλισμένου στην ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία της σημερινής εποχής.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.