ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σε κάθε σας ταξίδι, εσείς φροντίζετε να περάσετε όμορφα και εμείς να σας κρατάμε ασφαλείς

Αποκτήστε σήμερα κάποιο από τα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης που σας προσφέρουμε και νιώστε απόλυτη σιγουριά όπου και αν ταξιδεύετε. Δείτε παρακάτω τις λύσεις που σας προτείνουμε και βρείτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τις συνήθειές σας.

Με τα Προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης  η εταιρεία μας με ειδικά προγράμματα ασφάλισης επιλεγμένων εταιρειών σας εξασφαλίζει κάλυψη  για κάθε τι που θα μπορούσε να σας ανατρέψει τα σχέδια όπως:

Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες

Κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών δαπανών ή των δαπανών νοσηλείας, συνέπεια συμβάντος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αποσκευές

Αποζημίωση συνέπεια απώλειας, ληστείας ή ζημιάς των αποσκευών που έχουν παραδοθεί (checked in).

Καθυστέρηση αποσκευών

Αποζημίωση για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης συνέπεια καθυστέρησης των παραδομένων (checked – in) αποσκευών πλέον των 6 ωρών.

Μεταφορά

Μεταφορά του ασφαλισμένου στο πλησιέστερο Κέντρο Α’ Βοηθειών ή νοσοκομείο, σε περίπτωση συμβάντος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Προσωπικό ατύχημα

Αποζημίωση σε κάθε περίπτωση απώλειας της ζωής ή μόνιμης ανικανότητας του ασφαλισμένου, συνέπεια ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός του ασφαλισμένου σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Έξοδα ταξιδιού και διαμονής συνοδού

Παροχή ενός εισιτηρίου συνοδού με επιστροφή, για τη συνοδεία του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού του.

Διακοπή του ταξιδιού

Παροχή εισιτηρίων έκτακτης επιστροφής του ασφαλισμένου και ενός συνταξιδιώτη του, επίσης ασφαλισμένου, λόγω απώλειας ζωής ή εισαγωγής σε νοσοκομείο (με πρόγνωση νοσηλείας πέραν των 7 ημερών) μέλους της οικογένειάς του.

Αποστολή φαρμάκων

Κάλυψη εξόδων αποστολής φαρμάκων χρόνιας πάθησης στο ταξίδι, εφόσον αυτά δεν διατίθενται στην τοπική αγορά.

Μεταβίβαση μετρητών

Μεταβίβαση μετρητών σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής χρημάτων ή νομικής εμπλοκής του ασφαλισμένου, κατόπιν εγγύησης αποπληρωμής εντός 30 ημερών.

Έξοδα μετάφρασης

Κάλυψη εξόδων διερμηνείας επιβεβλημένης για επικοινωνία σε περίπτωση εισαγωγής του ασφαλισμένου σε νοσοκομείο.

Συμβουλές

Παροχή Ιατρικών συμβουλών στον ασφαλισμένο, διερεύνηση και επικοινωνία με τους πλησιέστερους ιατρούς / νοσοκομεία καθώς και επικοινωνία με την οικογένειά του σε περίπτωση συμβάντος στο ταξίδι.

Ακύρωση αναχώρησης

Αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού συνέπεια ασθένειας, σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου του ασφαλισμένου ή μέλους της οικογένειάς του.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.